Tandläkare Hallonbergen

Experter på tänder och tandhygien

Om oss

Tandläkare med höga ambitioner för din tandhälsa

Vi är en tandläkarmottagning med höga ambitioner och stora mål: att erbjuda bästa tänkbara tandvård till förmånliga priser. Vi har två kliniker i Solna och tar emot kunder från Hallonbergen, Sundbyberg och hela Stockholmsområdet. Våra mottagningar är moderna och helt digitaliserade och utrustade med utrustning som är "top of the line" inom dagens tandvård.

Vi baserar alla våra behandlingsmetoder på vetenskap och beprövade erfarenheter och vi tar hand om dina tänder på alla sätt: traditionell tandvård, behandling hos tandhygienist, akuttandvård och modern estetisk tandvård. Våra specialisttandläkare kan även utföra avancerade behandlingar som exempelvis tandimplantat och oralkirurgi.

Välkommen att kontakta oss – vi erbjuder individuellt anpassas behandling med hög standard och en strävan att ge våra kunder bästa möjliga tandhälsa. För oss så är det viktigt att hålla rimliga priser - och erbjuda förmånliga betalningsalternativ. God munhälsa och bra tandvård ska inte vara en fråga för plånboken. Vi ser till att alla får samma förutsättningar till rena, friska och välmående tänder.

mun som undersöks

Tandproblem är inga problem för oss