Tandläkare Hallonbergen

Experter på tänder och tandhygien

Tandhygienist Hallonbergen

Tandhygienister med fokus på dina tänders hälsa

Att ha en bra hälsa är grundläggande för alla människor, och det gäller inte minst tänderna. Har man tänder som mår dåligt så är risken stor att även andra delar av kroppen får problem.

Känner du att dina tänder inte mår så bra som de skulle kunna göra och är i behov av en kvalificerad och erfaren tandhygienist i Hallonbergen? Välkommen att kontakta oss för att boka tid hos en tandhygienist.

Hos våra tandhygienister kan du få behandling som ger bästa möjliga förutsättningar för ett friskt leeende. Vi förebygger dentala problem med hjälp av undersökning, diagnosticering och behandling. Vi tar röntgenbilder och salivprov för att få en klar bild. Vi skrapar tandsten, polerar och behandlar dina tänder med fluor. I samarbete med tandläkare utarbetar vi en behandlingsplan för just din mun och dina tänder!

Tandhygienist i Hallonbergen förebygger problemen

Våra kompetenta och erfarna tandhygienister arbetar hårt med den förebyggande delen av tandvården. Vårt arbete handlar helt enkelt i mycket hög grad om att hålla patienternas tänder så rena och friska som möjligt.

Vi ger patienter information och rådgivning om har man bäst sköter sin munhygien för att tänderna ska hålla sig friska på lång sikt. Som tandhygienist ställer man dessutom diagnoser och behandlar vissa tandproblem, som exempelvis tandlossning, tandinflammationer och karies. Vi kan även ta bort tandsten och olika missfärgningar som tänder kan drabbas av på grund av rökning och annat.

Med vår hjälp slipper du akutbesök

Vill du slippa framtida akutbesök och dyra tandläkarräkningar? Om du tar dig råden från din tandhygienist så ökar dina chanser att komma undan det. Sprängande tandvärk, svår karies, svullnader eller till och feber – tandproblem kan skapa en rad allvarliga följder som du kan förebygga med besök hos en tandhygienist i Hallonbergen.

När du kommer ett besök så tar vi en ordentlig titt på dina tänder och tar sedan ett antal viktiga beslut för din tandhälsa: vilka eventuella åtgärder ska vidtas, vilka verktyg och produkter som passar din tandhälsa bäst. Vi kan även ge dig råd om vilken kost som kommer att gynna din tandhälsa mest.

Tandborstning nyckeln till en bättre tandhälsa

Två punkter som kan göra underverk med sin tandhälsa: kombinera ordentlig tandborstning med regelbundna besök hos din tandhygienist i Hallonbergen. Regelbunden kontroll av tänderna är det absolut bästa sättet att undvika alla de problem som kan dyka upp vid dålig tandhälsa: karies, tandsten, tandlossning och missfärgningar med mera.

Din tandhygienist gör en noggrann kontroll av dina tänder med den modernaste tekniken och ger dig därefter råd om hur du ska sköta din tandhygien på bästa sätt. Här finns det mycket vi kan hjälpa dig med: hur du använder tandtråd på ett så effektivt sätt som möjligt, vilka tandkrämer, munsköljningar och andra tandvårdprodukter som passar bäst för just dig och kostråd ur en tandvårdssynpunkt.

Vänigt mottagande, modern teknik, fräscha lokaler

Hos oss arbetar tandläkare, sköterskor och tandhygienister i rymliga och ljusa lokaler med den modernaste och bästa utrustningen. Vi erbjuder all form av tandvård, inklusive estetiska ingrepp och akuta ingrepp. Med stor kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig att hålla din tandrad i toppskick. Vårt mål är att alla patienter ska må bra och att ditt besök ska bli så behagligt som möjligt. Har du tandläkarskräck? Ingen anledning till oro – vi har specialister som är utbildade på att möta även detta.

Välkommen att kontakta oss och låt oss bli din kompetenta och trygga tandhygienist i Hallonbergen.

Tandhygienister som förebygger tandproblem.